Tjenester

I utgangspunktet er ingen oppdrag for store, da vi har et stort samarbeid med andre bedrifter med nødvendige sertifikater og godkjennelser for andre type arbeider.

Oppføring av både store og små stålbygg, taktekking, rehabilitering av bygg både inne og ute, oppsett av verandaer og lignende. Vi har et stort nettverk med samarbeidspartnere innen RIB og utførsel slik at ingen oppdrag er for store. Vi har god erfaring på byggesak og søker gjerne på tiltak selv.

Hvis du ønsker å sette opp eget verksted/kontor, ny låve eller bygge opp lagermoduler for salg/utleie er det bare å ta kontakt med oss.

Jobber du med oppføring av bygg selv og ønsker en bedre avtale på beslag og takrenner vil vi gjerne gi et godt tilbud til din bedrift.

null

Oppføring av stålbygg

Stålbygg er nesten vedlikeholdsfritt og svært holdbart – stål har veldig god styrke i forhold til vekten, noe som gjør at den ferdige konstruksjonen blir svært lett i forhold til bygg oppført med andre materialer – videre fører den lette vekten til at konstruksjon av fundamentering blir rimeligere og mindre omfattende.

Stålbygg blir oppført med prefabrikkerte elementer, noe som gjør at oppføringen går raskt og effektivt. Stålbygg er også svært sikkert da stål ikke er brennbart, ikke trekker til seg vann, ikke sprekker eller vrir seg.

null

Taktekking

Gran Consult AS leverer taktekkertjenester til deg i Akershus. At taket er i skikkelig stand og helt tett er svært viktig med tanke på levealderen på huset ditt. Dersom du mistenker at taket ditt ikke er helt tett er det viktig å ta tak i det så fort som mulig – jo lengre tid som går jo større blir skadene, og ikke minst; kostnadene. Kontakt oss gjerne dersom du mistenker at taket ditt trenger en overhaling.

null

Blikkenslager

Vi leverer blikkenslagertjenester i Akershus og omegn. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger en håndverker til å montere beslag og detaljer til tak og fasader. Vi isolerer og brannsikrer også.

null

Rehabilitering

Gran Consult AS rehabiliterer bygg både ute og inne. Har du en eldre bolig eller annet bygg som trenger å moderniseres i form av isolering, utskiftning av vinduer, gulv og kledning? Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.