Jobbe for oss

Gran Consult har alltid bruk for motiverte og kompetente medarbeidere!

Har du forutsetningene for å bli en del av laget? Vi stiller høye krav og forventninger til våre ansatte. Til gjengjeld tilbyr vi en trygg og spennende arbeidsplass, hvor det er rom for utvikling og godt samspill med medarbeidere og kunder.

Våre ansatte er firmaets viktigste ressurs, og vi setter respekt og likebehandling svært høyt. Vi er opptatt av høy trivselsfaktor blant de ansatte. Vi mener dette reflekterer hva som utføres i det daglige virke.

Gran Consult er så heldig å ha flere solide medarbeidere som har arbeidet hos oss i flere år, blandet med yngre medarbeidere med pågangsmot og glødende engasjement. Vi ser på våre kolleger som vår utvidede familie og ønsker ikke å bli større enn at vi beholder den personlige tilknytningen til alle som er tilknyttet bedriften.

Bli lærling

Som lærling møter du de samme utfordringene som ferdig utdannet. Hos oss vil du få et innblikk i alt som kreves av kunnskaper i ditt yrke.

Hos oss er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling!

Kontakt oss

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale ved å ringe 415 76 271 eller send en åpen søknad på post@granconsult.no